Suikertuin

AGENDA 2022

Dagelijks

SUP verhuur
Wist je dat je vanaf de Luchtstroom heerlijk kunt suppen op het Hoendiep? Huur een SUP board bij Grounded Expedities en peddel er lekker op los. Een gegarandeerd avontuur!

Maandelijks

Volle maan sup
Ontvlucht de drukte van de stad en ga met ons mee op een wel heel bijzonder avontuur. Want wanneer de avond is gevallen en de wind is gaan liggen, is Groningen stiekem op haar mooist. En wanneer de volle maan zich dan ook nog laat zien is de avond compleet..

30 April

Voorjaars roadtrip
Begin je dag met een lunch in een intieme setting in de buitenlucht, beleef Groningen vanaf het water en ontdek het platteland op een verrassende manier. Een dag voor aanvang van de expeditie ontvang je het adres van de start locatie. Je nieuwsgierigheid wordt op de proef gesteld. De exacte inhoud van de expeditie ontrafelt zich pas tijdens de dag zelf..

1 mei

SUIKERMARKT
Vintage & Curiosa markt, 11.00-17.00 Kom heerlijk struinen, koekeloeren en shoppen op de Suikermarkt op 1 mei! Dompel je onder in de heerlijke festival vibe bij EM2. Geniet van het supergave aanbod van vintage, retro, pre-loved, curiosa en self made. Verder is er live muziek, schminken voor de kinderen en toffe foodtrucks. Op het sfeervolle terrein vind je overal kraampjes, bijzondere stands en meer. Laat je inspireren en geniet van een lekker hapje, drankje en muziekje.

5 mei

ONDER DE PANNEN
With an afternoon garden hang-out, good food and a night full of disco, synth, Italo and house inside the barn. There is no better way to enjoy your freedom on this memorable day.

7 mei

De republiek
Na een fantastische eerste editie van het jaar, is het tijd voor een nieuwe Republiek op zaterdag 7 mei. Dus kam je haar, trek je beste danspak aan en poets die schoenen. Chris en Harry zorgen er weer voor dat je de volgende dag spierpijn hebt op plekken die je al lang vergeten was.

7 mei

Sjoeltenbräu Tournament
Van pure ellende hadden we bijna onze sjoelschijven opgegeten in de afgelopen 2 jaar, maar er is weer licht aan het eind van de tunnel. Namelijk het Sjoeltenbräutoernooi van 2022! Hét sjoeltoernooi met Schulties//Schultenbräu (ja bier).

8 mei

PERFECT STORM
Het door Perfect Storm in begin 2021 uitgebrachte album – No Air – wordt eindelijk voor publiek gespeeld! Deze CD presentatie van Perfect Storm vindt plaats in EM2 op 8 mei. Perfect Storm is een alternatieve rockband uit het noorden van het land. Een eclectische mix van verschillende invloeden: alternatieve rock, progrock, electro, pop en jazz. Het leidt tot een behoorlijk eigen geluid waarbij melodie het hoofdmotief is.

13 mei

The Samuels & Wholly Michael
Rebel sessions - Onze laatste Rebel Sessions vond plaats net voordat 'het virus dat niet genoemd mag worden' in ons leven kwam en muziek opeens dood was. We zijn na al die tijd dus een beetje roestig, maar niet minder enthousiast om jullie uit te nodigen voor de Rebel Sessions met The Samuels en Wholly Michael. Als het weer een beetje meezit kunnen we met onze tenen in het zand naar deze heugelijke gebeurtenis kijken!

14 mei

GRUPPO SPORTIVO
Gruppo Sportivo gaat weer optreden en ze komen naar Groningen. Tijdens de The Spotify Tour worden de vaakst gestreamde nummers van de band gespeeld. In feite bepaalt het publiek dus de setlist. Nederpopklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, Rock ’n Roll en Disco Really Made It zullen daar ongetwijfeld op voorkomen.

21 mei

THE DOORS TRIBUTE NIGHT
Op 21 mei 2022 komt Tribute To The Doors het podium van EM2 dan EINDELIJK WEER onveilig maken. Doors-fans liepen vorige edities al massaal uit toen ze een volle zaal helemaal terugbrachten in de sfeer van deze onstuimige band uit de jaren 60.

21 Mei

Caligames
Caligames is terug van weggeweest! 21 mei om 12:00 is het zover, de derde editie alweer.
op onze prachtige beach 'vibe outdoor bodyweight gym'!
De games bestaan uit 2 onderdelen en worden opgedeeld in:
- Freestyle (Epke Zonderland in een urban jasje)
- Sets & Reps (zo veel mogelijk herhalingen in 1 minuut van bijvoorbeeld push ups, dips, pull ups) Kom vooral kijken want het beloofd een spectaculaire show te worden met atleten over het hele land! Team caliclub

21 mei

ICEBATH & BREATHWORK
Na een succesvolle eerste editie zijn wij weer terug! In een 1,5 half durende workshop nemen we je mee in de wereld van ijsbaden en ademhalingstechnieken. Wat kun je verwachten?
🧊Ice bath sessie op het gave industriele SuikerTerrein
💨Ademhalingstechnieken in onze gym
🔥Vuur om op te warmen na het ice bath
☕️Koffie, thee en chocola
Begin alvast thuis met oefenen met koud douchen en lees het artikel hieronder. https://www.gustafit.nl/koud-douchen/

23 tm 25 aug

Timmerdorp

Het idee van een Timmerdorp lijkt simpel: hout, spijkers en een boel kinderen. Maar het is veel meer.

  • Timmerdorp inspireert kinderen hun creativiteit te gebruiken, nieuwsgierig te zijn en het avontuur op te zoeken.
  • Timmerdorp stimuleert kinderen samen te werken en lekker buiten te spelen. Om zelf aan de slag te gaan en te bouwen, en zo zelfvertrouwen te kweken.
  • Timmerdorp leert kinderen zich te ontwikkelen en nieuwe wegen in te slaan en anders om te gaan met hun omgeving en beschikbare materialen
  • Timmerdorp maakt kinderen bewust van hun rol in het vormen van de samenleving.
  • Timmerdorp brengt bijeen en laat kinderen hun kennis, vakmanschap, creativiteit en techniek delen.