Suikertuin

SUIKERTUIN Bedrijven

Keypro

Verhuur & Verkoop Meubilair

Wilt u meubels huren om tijdelijk een woning in te richten, meubels kopen of een woning laten stylen? KeyPro is dé specialist en maakt iedere woning in een handomdraai sleutelklaar.

Wij hebben een uitgebreid assortiment, voor elk budget en iedere interieurstijl. Van flexibele huurperiode tot (huur)koop van meubels. Wij denken met u mee en wij gaan pas weg als alles klaar is.
Openingstijden zijn ma t/m vr van 9:00 - 17:00 uur

Partners in wonen

Partners in wonen is waar de leukste professionals uit de makelaarsbranche samenkomen. We bieden als full-service kantoor het gemak van alles onder één dak. Dit doen we vanuit passie voor het vak en op basis van jarenlange ervaring. Voor elk vakgebied een expert. Solide procesbeheersing, korte lijnen & voordeelpakketten benadrukken onze bijzondere combinatiekracht.
Openingstijden zijn ma t/m vr van 9:00 - 17:30 uur

Broedplaats De Campagne

Broedplaats de Campagne is een groep creatieve en innovatieve ondernemers die elkaar hebben gevonden in ideeën en werkwijze. Wij zijn werkzaam op het gebied van beeldende & interactieve kunst, theater, innovatie, duurzaamheid en educatie. Afzonderlijk, maar ook in verschillende gelegenheidsformaties.

Maak kennis met de specialismes bij Broedplaats de Campagne

  Style26

  Style26 is als Gronings bureau ambassadeur van interieurs. Wij hebben voor voor iedere interieurvraag een passende en volledige oplossing. We verzorgen de projectinrichting van allerlei instanties: van zorginstelling tot kantoor en van school tot restaurant. En van eerste ontwerp tot laatste stopcontact. Het bedrijf bestaat uit een club eigenzinnige creatievelingen; van interieurarchitect tot aannemer, enthousiaste vakidioten die van ieder project iets moois weten te maken!
  Heb je een vraag over ons werk of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op. We staan je graag te woord.

  dumo tweewielers

  Op het Suikerterrein zit sinds maart 2020 de werkplaats van Dumo Tweewielers. Zij zijn de fietsenmaker in Groningen die service aan huis levert. Alle fietsen worden zonder extra kosten gehaald en gebracht. Dumo staat voor duurzame mobiliteit, in dit geval fietsen dus. Bij dit bedrijf hebben ze een passie voor het onderhouden en repareren van fietsen. Heb je geen goede fietsenmaker in de buurt, of is die meestal gesloten als jij tijd hebt? Dumo haalt en brengt ook ’s avonds en in het weekend jou fiets!

  Bij Dumo kunt u ook terecht voor nieuwe fietsen, e-bikes of bakfietsen. Samen met de klant zoeken zij dan naar de fiets die het beste past bij de persoon en zijn wensen. Ook voor bezorgdiensten per fiets levert dit bedrijf fietsen, onderhoud en reparatie.
  De duurzame werkplaats van Dumo is gebouwd van zeecontainers.
  Ma t/m Vr 9.00-18.00 Zaterdag 10.00-17.00 Zondag en ’s avonds op afspraak

  Meer

  Er is nu MEER in Groningen! Een multifunctionele ruimte van 60 m2 op een bruisende plek, het terrein van de Luchtstroom, waar innovatie en inspiratie een onderkomen hebben gevonden. Zoek je ook meer ruimte voor vergaderingen, workshops, kinderfeestjes of andere leuke activiteiten. Of heb je genoeg van het thuiswerken en wil je een fijne werkplek voor jezelf…? MEER biedt een kleinschalige vrijstaande ruimte met koffiecorner. Alles kan, ook evt inclusief taart, lunch, borrel of diner. Bij mooi weer kan er ook buiten vergaderd worden. Op afspraak is yoga, meditatie, mindfulness mogelijk, om de dag mee te beginnen of af te sluiten.
  MEER is makkelijk bereikbaar vanaf de ringweg, gratis parkeren. Dus wil je net iets meer, wees welkom in MEER!

  City Lab Hotel

  Geweldige energie in en rond het hotel, prachtig ontworpen voor maximaal comfort. Dat is waar City Lab voor staat.

  Ooit geslapen in een container? Kom eens een nachtje bij ons in het City Lab Hotel op het voormalige Suikerunie terrein in Groningen!

  Citylab zit op het suikertuin en is geopend in April 2019. Je verblijf in City Lab Hotel is een unieke ervaring. De kamers zijn namelijk gebouwd met een uniek concept door gebruik te maken van zeecontainers. Yes, je leest het goed zeecontainers, City Lab komt rechtsreeks uit de toekomst. The kamers zijn ontwerkpen voor comfort en om je te verbazen.
  City Lab Hotel located at the most creative area of Groningen.

  Goldberg Escape Room

  Goldberg Escape heeft Escaperoom op het Suikerterrein. In een dubbeldikke 12 meter lange zeecontainer is de verlaten fabriek Kingdom Come gevestigd. De escaperooms van Goldberg Escape staan bekend om hun mechanische snufjes waardoor je als speler niet op je kennis, maar vooral op je verstand en logisch inzicht moet vertrouwen.

  De Escaperooms van Goldberg Escape die gebouwd zijn door Martin Steeghs passen naadloos in de ruige en innovatieve uitstraling van het Suikerterrein. Goldberg Escape was er vanaf het begin van de Escaperoomtrend in Nederland bij en het is tevens een van de eerste bedrijven die zich vestigde op het Suikerterrein.
  Boeken kan online via: www.goldbergescape.nl of telefonisch via: 06-28203504

  Jij uitzendbureau

  Jij voor werknemers:
  De juiste man op de juiste plaats zetten, dat is wat JIJ doet. Ben je op zoek naar een nieuwe baan waar je gelukkig van wordt? Hecht jij waarde aan een goede relatie met je werkgever? Dat is precies waar JIJ je bij kan helpen. We kijken samen naar jouw vaardigheden en kwaliteiten en matchen deze aan een werkgever die bij jou past. Ook als je nog niet precies weet waar jouw krachten liggen ben je bij JIJ aan het goede adres. We denken met je mee en komen er samen achter wat je wilt en kan, zodat je straks goed tot je recht komt in een nieuwe functie.

  Jij voor werkgevers:
  Als je het ons vraagt is het woord uitzendbureau uit de tijd. Als werkgever moet je boeien en binden om de juiste werknemer bij je te houden. JIJ helpt daarbij! Het vergt mensenkennis, begrip van de branche en een groot bestand van geschikte kandidaten om vacatures snel en voor korte of lange termijn te vervullen.
  Jij uitzendbureau brengt mens en werk in verbinding