Suikertuin

SUIKERTUIN LOCATIES

Paradigm Biergarten terras

Grijp je kans om Paradigm op zijn mooist te zien deze zomer.

Openingstijden:

Momenteel gesloten

Kom genieten van Paradigm speciaalbieren, smakelijke veganistische gerechten, fair trade dranken, zelfgemaakte biologische sappen & thee uit eigen tuin! Ook op het menu: de bekende intieme Paradigm vibes dankzij een selectie van buitengewone muziek. Iedereen is van donderdag tot en met zondag welkom. 

REBEL REBEL HOSTEL EN STADSSTRAND

Met je voetjes in het zand genieten van de zomer.

Reserveer je plekje op dit unieke stadsstrand, voetjes in het zand en drankje in je handen. Overnachten? Dat is ook mogelijk in dit allereerste container hostel in Groningen!

Wil jij meer dan strand hangen? Huur een kano of een sup board!

Openingstijden:

wo-do 08:00-22:00
vrij       08:00-23:00
zat       09:00-23:00
zon      09:00-22:00

STADSLAB

Kom lekker bij ons bij de haard zitten!

Openingstijden:

Check de website voor meer informatie.

Het borrelt en bruist in het Stadslab. Waar je ooit suikerbieten zag zo ver je kon kijken, vind je nu een gezellig Festival terras. Geniet van Streetfood, koude dranken en de relaxte festivalsfeer. Reserveer alvast een zonnig plekje!

Ps. huur het Stadslab af voor je besloten partij.

EM2

Drive-By or Come in 

Plof op het terras of in de secret garden van EM2 voor een drankje, een hapje eten en een hele goede vibe. Liever thuis eten? EM2 heeft ook een drive-by. Handig! Maar kom je in de secret garden eten, dan kan het zomaar zijn dat je getrakteerd wordt op gezellige live muziek. En dat is thuis, helaas, dan weer niet het geval.

Openingstijden:

Check de website voor meer informatie.

Luchtstroom

Anderhalve-meter plein met food, yoga en verschillende workshops

Openingstijden:
Check de website voor de tijden

Op de Luchtstroom kun je via FoodDrop je eten op het terras laten bezorgen. In je eigen felgekleurde anderhalvemeterbubbel op het Anderhalvemeterplein van de Luchtstroom brengt FoodDrop jouw bestelling op jouw terrastafel. Door de samenwerking te zoeken met FoodDrop in plaats van met één restaurant kun je als gast op de Luchtstroom kiezen uit meer dan 70 lokale restaurants. Ook leuk: je kunt bij Luchtstroom iedere woensdag en vrijdag terecht voor 1,5 meter yoga. 

WOLKENFABRIEK

Wolk-Thru or Wolk About! Natuur, gezelligheid en ontspanning.

De Wolkenfabriek organiseert Wolk Thru & Wolk About Picknicks. Een gezellige route door de Wolk, over het Suikerterrein en door de Vloeivelden. Je komt op plekken die je nog niet eerder ontdekt hebt. Waar innovatieve boeren en studenten aan het pionieren zijn. En waar verschillende partijen samen bouwen aan iets nieuws. In deze prachtige omgeving is het goed toeven! En dat dus in combinatie met een picknick die met liefde en zorg is bereid. Het proviand voor de picknick krijg je mee in een knapzak. 

Openingstijden:
Check de website voor de tijden

Bamboo Lodge

Bij de Bamboo Lodge kun je terecht voor een heerlijk hapje en drankje op ons prachtige terras midden in het groen.

Openingstijden:
Check de website voor meer informatie.

We zijn 4 jaar bezig geweest om de lodge te bouwen waarbij we een betonnen vloer om hebben getoverd in een tropische tuin met meer dan 100 verschillende tropische plantsoorten. We geven in en rond de logde maandelijks workshops en seminars.

Bij de Bamboo Lodge kun je terecht voor een heerlijk hapje en drankje op ons prachtige terras midden in het groen.

BOOVN - DAKTERRAS & HANG OUT

Borrel | Lounge | City View

Het mooiste uitzicht van Groningen vind je bij BOOVN. Het dakterras van de Suiker Events heeft een eindeloos uitzicht over de stad waar je uren van kan genieten. Je kunt zelfs zwaaien naar de Martinitoren, het Groninger Forum en aan de Hoogkerk-zijde zie je de huidige Suikerfabriek in werking. De plek is uitstekend geschikt voor bedrijfsborrels, lezingen, mini- congressen of gewoon een leuke borrel met vrienden. 

Openingstijden:
De openingstijden van BOOVN verschillen, check de website voor meer informatie.

Openingstijden:
Kom gerust langs op elke donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag vanaf 16:00.

Het grootste reuzenrad van Nederland als restaurant komt naar Groningen

Smakenrad komt naar De Suikertuin in Groningen. Van 23 september t/m 18 oktober kan je genieten van ’s-ochtends tot ‘s-avonds van schitterend uitzicht op 50 meter hoogte onder genot van heerlijk eten en drinken. Volg onze FaceBook pagina en deze website voor updates en meer informatie.